• OPVOERINGEN  2022

  Op 4/5  en 11/12 november spelen onze talentvolle jeudige toneelspelers om 20.00u de pannen weer van het dak in het OntmoetingCentrum "De Linde"

   

  Kaarten zijn aan 9€ in voorverkoop  te verkrijgen via telefoon /Facebook of online

  Aan de kassa betaal je dan 11€

   

  Tijdig reserveren is de kunst want VOL = VOL

  Deuren open om 19u30 voorstelling start om 20u.

 • OZ, maar dan anders!                                                                                     04/05 November

  Zowat iedereen kent het verhaal van Dorothy die door een storm wordt weggeblazen en in het land van Oz terechtkomt, met haar huis bovenop de Verschrikkelijke heks van het Oosten. Daar maakt ze kennis met haar zus, de heks van het Noorden én wordt ze achterna gezeten door nog een zus: de nog verschrikkelijkere heks van het Westen die de betoverde schoenen van Dorothy wil bemachtigen. Onderweg ontmoet ze ook nog een domme vogelverschrikker, een bange leeuw en een blikken man zonder hart.

  Dit verhaal is hetzelfde maar dan anders...

  Wil je alles te weten komen over de avonturen van Dorothy en haar vrienden, haar sterallures en alle bewoners met een stevig hoek af, kom dan snel kijken hoe Oz anders is dan Anderz !!!!

 • De Sprookjes Fabriek                                                                                      11/12 November

  Het zijn zware tijden voor iedereen, zelfs voor de sprookjeswereld.

  Dure olieprijzen, #Me Too en homofobie zijn voor niemand leuke zaken om mee te maken, ook bekende sprookjesfiguren kampen soms hiermee.

  Wat zou er gebeuren als Sneeuwwitje een zonnebrand oploopt of Assepoester haar glazen muiltje per ongeluk in de glasbak terechtkomt?

  Hebben sprookjesfiguren een vakbond?

  Kom hier alles te weten over hoe enkele van de belangrijkste sprookjesfiguren te kampen hebben met alledaagse problemen.