• OPVOERINGEN  2021

  Op 5 -6 en 12 - 13 november spelen onze talentvolle jeudige toneelspelers om 20.00u de pannen weer van het dak in het OntmoetingCentrum "De Linde"

   

  Kaarten zijn aan 9€ in voorverkoop  te verkrijgen via telefoon /Facebook of online

  Aan de kassa betaal je dan 11€

   

  Tijdig reserveren is de kunst want VOL = VOL

  Deuren open om 19u voorstelling start om 20u.

 • Project Assepoester                                                                                            05/06 November

  Iedereen kent wel het verhaal van Assepoester, het meisje dat niet was uitgenodigd voor het bal, maar toch haar prins aan de haak sloeg, en dan nog iets met een fee uit een haard, een stiefmoeder, stiefzussen en iets met een glazen muiltje. Maar kennen jullie ook het verhaal achter het sprookje? Of tenminste 'een' verhaal achter het sprookje. Want zeg nu zelf, een meisje dat zo braaf, zo goed, zo perfect is als Assepoester kan toch niet bestaan? Ja, daar moet meer achter zitten. Net als achter de haard. Want daar zit een hele wereld achter. En als die wereld een beetje teveel invloed probeert te krijgen op de gewone wereld, dan komen daar gegarandeerd problemen van. Problemen zijn er trouwens als genoeg in de wereld. De prins is depressief, Assepoester wordt uitgebuit door haar stiefzussen, om nog maar te zwijgen over de droogte in Soedan. Maar dat gaan we allemaal oplossen.

   

 • Het Cluedo mysterie                                                                                           12/13 November

  Dokter Black organiseert een Cluedo-wedstrijd met als hoofdprijs een levensecht Cluedo-spel op zijn prachtig kasteel. De enige voorwaarde om deel te nemen: je naam moet voorkomen in het Cluedo-bordspel. Zes winnaars melden zich aan. Op zijn zachtst gezegd nogal bizarre figuren. En dat is nog maar het begin, want al snel valt er een echte dode en wordt het Cluedo-spel wel héél levensecht. En de niet alledaagse rechercheurs en het parket helpen de zaak ook niet echt vooruit.