• OPVOERINGEN  2018

  Op vrijdag 2 -3 en 9 - 10 november spelen onze talentvolle jeudige toneelspelers om 20.00u de pannen van het dak in het OntmoetingCentrum De Linde

   

  Kaarten zijn aan 9€ in voorverkoop  te verkrijgen via telefoon /Facebook of online

  Aan de kassa betaal je dan 11€

   

  Tijdig reserveren is de kunst want VOL = VOL

  Deuren open om 19u voorstelling start om 20u.

 • SNEEUWWITJE maar dan anders                                                     2-3 November

  Sneeuwwitje maar dan anders een modern sprookje van de auteur WILCO DE GROOT en in de regie is in handen van Bob Vanderstukken.

   

  Sneeuwwitje: ‘Ik dacht dat de dwergen zeven lieve kereltjes waren die ‘Johojoho’ zongen en in het bos werkten. Prins: Ja, ik heb ook ooit eens zoiets gelezen. Sneeuwwitje: Maar het zijn eigenlijk een stelletje vervelende rotpubers. En daarmee zegt Sneeuwwitje precies hoe het zit. Natuurlijk staat haar stiefmoeder voor de spiegel en natuurlijk zegt die spiegel dat zij de mooiste is. Maar Sneeuwwitje… dàt is pas een lekker ding! Sneeuwwitje gaat ook in dit verhaal met de jager naar het bos, wordt niet gedood en komt bij de dwergen terecht en ook nu krijgt ze een giftige appel van de heks. Maar intussen terroriseren de dwergen een aantal bejaarden, die op een bijzondere manier wraak nemen en dat verwacht je nou weer net niet. Als na een bezoek van diverse andere sprookjesfiguren (waaronder een vegetarische, verliefde wolf) de prins uiteindelijk dè kus geeft is er toch nog iets normaals aan deze versie van dit beroemde sprookje.

   

 • DE BENDE VAN                                                                                     9-10 November

  Op vrijdag 9 en zaterdag 10 november spelen de oudere groep het stuk ".De Bende Van " .En stuk geschreven en geregiseerd door onze plaatselijke dorps-schrijver Bruno Buteneers  .

  Na zijn bestsellers als Weerklank, Roofkunstenaar en Junglekoorts was het tijd om een eigen toneelstukstuk te schrijven.

  Drie mannen & één vrouw zitten vastgeroest in hun dagelijkse leven. Op een zomerse dag gooien ze het roer radicaal om en besluiten ze hun leven weer wat kleur te geven. Daarom willen ze gaan inbreken bij rijkere buurtbewoners.

  Door zijn job voelt André zich uitgebuit en nutteloos.

  De veel te brave Frans komt zo goed als nooit buiten de deur.

  Paul zit met een knoert van een midlifecrisis en zijn dochter verliest haar respect voor hem.

  De vrolijke vrijgezel Ruth woont nog gezellig thuis en heeft eigenlijk nergens last van.

  Maar ook hun dochters Jana, Tine en Marie hebben zo hun eigen katten te geselen.

  Na enkele biertjes bij een barbecue komen André, Paul, Ruth en Frans op het idee om bij rijkere buurtbewoners te gaan inbreken en de buit aan de armen te schenken. Het plannen, de voorbereiding en de daad zelf maken gevoelens wakker, waarvan ze het bestaan niet meer vermoedden: trots, zelfrespect, adrenaline …

  Maar al snel kruisen ze het pad van een gevaarlijke inbrekersbende en krijgen ze twee overijverige agenten op hun dak. Kan dit nog goed aflopen zonder in de gevangenis te belanden?

   

  Dochters Jana, Tine en Marie dreigen te worden afgeperst door twee bullebakken. Kan hun zorgeloze zomer nog gered worden?

   

   

   

 • GETOKES GAAN GEK                                                                           9-10 November

  Ook dit jaar gaan de Getokes weer Gek

   

  Ze spelen kortstukjes als het ware uit het leven gegrepen.

   

  Zo komen we waarheid te weten van ene zeker Luc en zijn passie voor apen !

   

  En stadswachten, wie zijn ze en wat drijft ze? Kom het allemaal te weten tijdens Getokes Gaan Gek !!!

   

  Kom op 9 & 10 November naar het OC de Linde en kom er alles over te weten ( en den heb je weer leuke verhalen voor aan de toog )